2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı kursumuzda 100 öğrenciyle başlamıştır. Bu 100 öğrencinin 48 tanesi hafta sonu (cumartesi) ve yaz eğitiminde başarılı olup komisyonumuz tarafından seçilen öğrencilerden meydana gelmektedir. Bugün itibariyle hafızlık öncesi eğitimine seçilen öğrencilerimizin velilerine yönelik hafızlık eğitiminin önemi ve başlamış oldukları eğitimin içeriği hakkında bilgilendirme toplantısı yapılarak Eğitime başlanmıştır.

Bahsedilen programı tamamlayıp ve yine komisyonumuz tarafından 18 aylık hafızlık programına alınan 26 öğrencimizin, velileriyle ve Prof. Dr. N. Erbakan İmam Hatip Ortaokulunun idarecisiyle görüşülerek “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” kapsamında 652 sayılı KHK’37.maddesi uyarınca bu öğrencilerimizin 1 yıllık hafızlık izninden faydalanmaları sağlanmıştır.

Yukarıda bahsedilen 2 dönemi de başarılı tamamlayıp, 1 yıl hafızlık eğitimi izninden faydalanmış ve hıfzını tamamlamış 26 öğrencimiz ise örgün eğitimle birlikte haslama dönemine alınmıştır. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır.

  

 

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir