Kur’an İçin Kurban – 2019

“Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes.” (Kevser, 2)

Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamına gelen kurban, birçok güzelliği ve manayı içerisinde barındırması bakımından da önemlidir.  Kurban olur insan, kestiği/kestirdiği kurbanlar ile. Ulaşır takvası ve niyeti ameliyle beraber. Yaklaşır Allah’a, yakınlaşır kardeşlerine onları görmese bile.

Bu şuur ve ihlasla,

Keseceği kurbanı öğrencilerimize ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde îfasını sağlamak için “ZÜMRÜT VAKFI (PENDİK ERENKÖY KUR’AN KURSU)”vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlenmektedir.

KURBANLARINIZ ZÜMRÜT VAKFI (PENDİK ERENKÖY KUR’AN KURSU) GÜVENCESİNDE

Bağışta bulunduğunuz kurbanlarınızı ZÜMRÜT VAKFI (PENDİK ERENKÖY KUR’AN KURSU)’NDA İslami usullere göre kesiyoruz.

İbadet şuuru ile büyükbaş ve küçükbaş olarak kestiğimiz “vacip, sünnet, adak, akika ve şükür kurbanlarınızı”, öğrencilerimizin iâşeleri için kullanılacaktır.

Hisse Bedelleri
Küçükbaş: 1.200 ₺